HTML

Mátyás király szerepe ateizmus elméletének bebuktatásában

2013.03.31. 13:48 zaarhus.g.bora

Az ateizmus nyilvánvaló ostobaságát a a korábban már ismertetett bizonyíték mellett számtalan más cáfolat, egyebek között Mátyás király története is megmutatja..

A történelem tudománya alapján ismerjük Mátyás király halálának pontos évszámát (1492), illetve az első, valóban fényképnek minősülő felvételt készítő fényképezőgép megépítésének dátumát (1827).

Az nyilvánvalóan nem bizonyítható, hogy mire gondolt Mátyás király 1478. február 12-én, délután három óra 16 perckor: azon tűnődött, hogy felmenjen-e húsvétkor Visegrádra néhány napra, vagy arra gondolt, hogy egy kicsit sós volt a tegnap este felszolgált malacpecsenye?

A logika szabályai miatt azonban az nyilvánvalóan igaz:

arra egészen biztosan nem gondolhatott, hogy a jövő héten, szerdára hívatni fogja az udvari fényképészt, hogy egy egész-alakos fényképet készíttessen magáról, mert a fotó milyen jól mutat majd a trónterem falán!!

Nyilvánvalóan lehetetlen olyan könyvet/leírást/feljegyzést/naplót stb. találni az 1400-as évekből, melyekben a fényképész alakja/fogalma megjelenne.

Miért? Mert abban a korban az emberiség nem rendelkezett ismerettel a fényképész, a fényképezőgép létezéséről!

Ha tehát valaki azt állítja, hogy talált egy kódexet, amiben az áll, hogy Rex Matthias nagyon félt a fényképezőpép vakujának villanásától – nyilvánvalóan hazudik.

Tekintettel arra, hogy az emberi képzelet arra képtelen volt, hogy egy nemlétező ember (fényképész) létezését kitalálja,elképzelje, a szobrászok, festők, vésnökök mintája alapján – ugyanezen okból, nyilvánvalóan képtelen arra is,  hogy  kitaláljon egy másik regnumot!

Mert az nyilvánvaló tény, hogy az „isten” lények önálló regnumot alkotnak  - tehát "ISTEN" lény kötelezően létezik!

Íme, egy újabb bizonyíték, a sokadik: az ateizmus az emberi butaság, önteltség, hiszékenység iskolapéldája!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://a002.blog.hu/api/trackback/id/tr875185578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása